Přidat do kolekce              nikdo zatím nehodnotil

Jak sdílet obsah jen s vybranými uživateli?

Stránka naposledy upravena 12:15, 18 Zář 2009 uživatelem Mgr. Jindřich Strejček
    Obsah
    Žádné titulky

    Verze jako 12:10, 3 Srp 2020

    na tuto verzi.

    Vrátit se k Archiv verzí.

    Zobrazit aktuální verzi

    Nová stránka, kterou ve wiki vytvoříme, se po uložení zobrazuje jako veřejná. Takto vytvořenou stránku mohou zobrazovat a také upravovat všichni registrovaní a přihlášení uživatelé Metodického portálu. Nově vytvořenou stránku však můžeme  nastavit tak, aby ji bylo možné sdílet pouze s vybranými uživateli nebo ji mít úplně soukromou. Zde je postup: 

    1. Klikneme na "Omezit přístup" v liště nad stránkou.
    2. Vybereme omezení jako soukromé
    3. Do rámečku "Oprávnění pro ostatní uživatele" napíšeme jméno uživatele, kterému chceme přidat oprávnění.  (Uživatelské jméno má tvar Jméno_Příjmení. Uživatel, kterému chceme přidat oprávnění musí být registrovaným uživatelem rvp.cz, který jako přihlášený alespoň jednou navštívil wiki.)
    4. Klikneme na "Přidat oprávnění". (Uživatel, kterému jsme přidali oprávnění se zobrazí v seznamu pod titulkem Aktivní práva.
    5. Uložíme změny
     
     Obsah nápovědy WIKI